COPA DEL REI
Esports Barça 23/12/2011

El Barça coneixerà aquest divendres al matí el seu rival als vuitens de final de la Copa del Rei

Vuit equips de Primera Divisió han quedat pel camí. Entre les eliminacions més sonades, les de l'Atlètic de Madrid, Betis, Saragossa i Vila-real

Ara
2 min
Els jugadors del Barça, celebrant un gol contra l'Hospitalet.

BarcelonaVuit equips de primera divisió no hi seran aquest divendres al matí (10 hores) en el sorteig que se celebrarà a la Ciutat del Futbol de Las Rozas, la seu de la Federació Espanyola de Futbol, a Madrid. Dels vuit equips de la màxima divisió estatal que s'han quedat pel camí en la competició del KO, les eliminacions més sonades han estat les de l'Atlètic de Madrid a mans de l'Albacete (i que, de retruc, ha fet que Gregorio Manzano deixés de ser el tècnic dels matalassers); el del Betis i el del Saragossa contra Còrdova i Alcorcón respectivament, i el del Vila-real contra el Mirandés. Aquest també va ser l'últim partit de Juan Carlos Garrido, el ja ex entrenador del Vila-real, que a partir d'ara serà substituït per José Molina –serà presentat aquest divendres a les 12–.

Aquests quatre resultats han fet que en el sorteig d'aquest divendres hi hagi dos equips de segona divisió A (Còrdova i Alcorcón) i dos més de segona divisió B (Albacete i Mirandés). El rival del Barça en els vuitens de final –que es jugaran entre el 4 i l'11 de gener de 2012– podria ser doncs qualsevol d'aquests quatre equips, a més dels onze conjunts de primera divisió.

L'últim equip en classificar-se ha estat el Barça, que ha deixat pel camí l'Hospitalet (equip de segona divisió B), però en la jornada d'aquest dijous també ha aconseguit el bitllet per als vuitens de final el València. Tot i empatar sense gols a l'anada, a Mestalla els d'Unai Emery han golejat el Cadis (4-0) amb gols de Víctor Ruiz, Jonas, Roberto Soldado i Banega.

En el sorteig d'aquest divendres al matí també quedaran definits els aparellaments de quarts de final (que en principi es jugaran entre el 18 i el 25 de gener) i les semifinals (previstes pels primers dies de febrer, l'1 i el 8). Com sempre, en el sorteig l'ordre de camps serà el mateix de l'extracció de les boles, tret que es tracti de clubs de diferents categories, fet que faria que el partit d'anada es disputés al camp de l'equip que jugui en la categoria inferior.

stats