SECCIONS
Esports Barça 07/06/2011

Les seccions no professionals faran una trobada per protestar aquest dijous

Els membres de les seccions amateurs del Barça han anunciat una concentració el proper dijous per protestar contra les decisions de la junta directiva relatives al seu futur.

Toni Padilla
1 min
UNA CITA DISSABTE L'equip de beisbol juga dissabte un partit clau per guanyar La Lliga. La resta de seccions aprofitaran el matx per  donar-li suport.

BarcelonaSegons han anunciat representants de les seccions, jugadors i familiars de les diferents seccions no professionals faran una concentració el proper dijous a partir de les 19:45 hores davant la barrera de l’aparcament del Camp Nou per manifestar el seu rebuig a la supressió de la secció de beisbol i la limitació de competir estrictament dins de l’àmbit català de la resta d’esports no professionals. Els convocants "entenen que la decisió vulnera greument els estatuts i els valors del club". La concentració es farà poc abans del primer partit de la final de bàsquet entre el Regal Barça i el BBB Bilbao.

Els concentrats aprofitaran per repartir el manifest que han fet i recollir signatures. La directiva ara mateix no vol negociar res, i el vicepresident econòmic Javier Faus té previst oferir una roda de premsa dimecres on explicarà la situació econòmica del club per justificar les decisions adoptades.

stats