SECCIONS AMATEURS
Esports Barça 20/06/2011

L'hoquei herba blaugrana viu una jornada reinvindicativa per lluitar pel seu futur

La secció d'hoquei herba del FC Barcelona es va enfrontar ahir a un combinat de jugadors internacionals d’aquest esport en el qual eren representats tots els clubs de Catalunya, així com la jugadora del Polo Núria Camón

Toni Padilla
1 min
La festa de l'hoquei sobre herba blaugrana per lluitar pel seu futur

BarcelonaTambé van unir-se a la festa alguns jugadors de la lliga holandesa, com David Alegre, actualment a les files de l’Oranje Zwart, i belga. Amb la seva participació han volgut manifestar el seu suport a la reivindicació de l’equip blaugrana de poder jugar a la Divisió d’Honor la propera temporada i no haver-hi de renunciar per la limitació de jugar només a les categories regionals, tal com planteja l’actual directiva del club.

Moments abans del partit, al qual van assistir prop de 500 persones, es va llegir un manifest on es recordava tant la voluntat del fundador del Barça de crear un club amb vocació poliesportiva, com els compromís electoral de l’actual junta de potenciar les seccions per seguir sent més que un club. Els col·legiats del partit van ser els distingits àrbitres internacionals Marcelo Servetto i Francisco Vázquez, tots dos olímpics. El partit va finalitzar amb un empat a 6 gols. Prèviament l’equip femení es va imposar per 3-0 a un combinat de la University College of London.

La jornada va comptar amb la participació i el suport del jugador de l'Egara Pol Amat, guanyador l’any 2008 del trofeu al millor jugador del món per part de la federació internacional d'hoquei (FIH).

Equip 'all star':

Entrenadors: David Enrich i Roger Pallarols (ATHC). Jugadors: Maurici Carrió (Júnior FC), Gabriel Dabanch, Manel Terraza, Matías Rey i Núria Camón (RC Polo), Albert Sala, Inyaki Freixa i Andreu Enrich (ATHC), Ramon Romeu (Egara HC), Daniel Sallermann (Catalònia HC), Oriol Cortada i Jaume (Iluro HC),

David Alegre i Marc Sallés (Orange Zwart Holanda), Roger Padrós (Beerschot Bèlgica) i Xavi Lleonart i Oriol Bach (CDT).

stats