BARÇA
Esports Barça 07/07/2011

Definides les seccions amateurs del Barça per a la temporada 2011-12

Tal com es va anunciar aquest dimecres a la tarda, el Barça fa oficial que les seccions no professionals del Barça passaran a ser amateurs

Redacció
1 min

BarcelonaUn cop realitzades les diferents reunions amb els responsables o delegats de tots els esports amateurs, el Barça ja ha concretat els acords que va prendre la junta directiva a finals del mes de maig passat.

D'aquesta manera, totes les seccions no professionals del Barça passaran a ser amateurs i cap dels seus esportistes rebrà una compensació econòmica. Tanmateix, tots els primers equips podran competir finalment en l'àmbit estatal gràcies als ajustos en el pressupost que han realitzat aquestes seccions i a la bona voluntat expressada pels seus respectius esportistes.

Aquest serà el cas de les seccions de rugbi, hoquei herba, atletisme, hoquei gel i patinatge artístic, que es mantindran a les mateixes categories estatals en què fins ara han estat competint. Pel que fa al bàsquet en cadira de rodes i al voleibol, però, ha calgut fer un replantejament i els equips de tots dos esports baixaran de categoria, tot i que seguiran competint en l'àmbit estatal.

En tots els casos s'ha intentat respectar la idiosincràsia pròpia de l'esport. En el cas de l'atletisme, per exemple, els reajustaments especials que permeten mantenir el criteri expressat per la junta directiva es realitzaran de manera progressiva perquè es tracta d'un esport individual. El club també reitera la seva voluntat que les seccions amateurs reforcin especialment la seva tasca en l'esport de formació.

stats