Barça
Esports Barça 13/04/2011

El Barça ja ha arribat a Barcelona i demà tindrà festa

Guardiola no ha volgut fer un viatge tan llarg de matinada i alterar el descans dels seus homes, que demà podran "desconnectar" abans dels quatre clàssics

Albert Solé
1 min
Maxwell en un moment de l'entrenament d'aquest matí a Dontesk.

BarcelonaLa plantilla del Barça ha alterat una mica la dinàmica habitual després dels partits i aquesta nit l'ha passada a la ciutat on ha jugat el partit, Donetsk. A Pep Guardiola li agrada tornar a casa després dels partits sempre, però quan el viatge és tan llarg com el d'Ucraïna a Barcelona (4 hores), ha preferit no alterar el descans dels jugadors. Així, aquest nit han dormit a l'hotel de Donetsk, al matí han fet l'entrenament habitual de després dels partits a les instal·lacions del Xakhtar, a l’Olimpiski Stadium, i al migdia després de dinar han agafat l'avió de tornada per arribar a Barcelona aaquesta tarda.

El que sí que no ha variat Guardiola és el dia de descans previ a qualsevol partit important, i els clàssics amb el Madrid no són cap excepció. Així, demà els jugadors tindran festa i començaran a preparar el duel de Lliga al Santiago Bernabéu divendres.

stats