Barça
Esports Barça 08/04/2012

El Barça s'entrena aquest diumenge amb Piqué al marge i 5 jugadors del filial

El central es recupera de la sobrecàrrega al bíceps femoral de la cuixa esquerra; i Guardiola cita Tello, Muniesa, Montoya i Bartra, del B; i Sergi Tienda (Juvenil A)

Ara
1 min
Messi i Guardiola parlen durant l'entrenament

BarcelonaEl Barça ha tornat a la feina aquest diumenge per fer una sessió de recuperació després del partit contra el Saragossa a la Romareda (1-4). L'equip s'ha entrenat a la Ciutat Esportiva, en una jornada on hi han participat tots els disponibles del primer equip més cinc jugadors del planter.

Dani Alves no ha treballat amb l'equip, ja que durant el partit d'aquest dissabte es va fer un lleu estirament muscular al bíceps de la cuixa esquerra, i se li han practicat proves mèdiques que han confirmat aquesta lesió –que el fan ser dubte pel partit contra el Getafe–. Qui sí que s'ha entrenat, però al marge, ha estat Gerard Piqué. El central es continua recuperant de la sobrecàrrega al bíceps femoral de la cuixa esquerra que es va fer contra el Milan al Camp Nou –i que també el fa ser dubte per al proper compromís de dimarts–.

L'entrenador Pep Guardiola ha comptat amb cinc jugadors del filial, per completar la sessió. Del Barça B ha citat Tello, Muniesa, Montoya i Bartra. I del juvenil A ha citat Sergi Tienda.

L'equip tornarà a la feina aquest dilluns a la tarda (18h), també a la Ciutat Esportiva.

stats