BARÇA
Esports Barça 14/07/2011

El Barça anuncia un 35% de descompte per als socis que comprin entrades per a la Supercopa

Des del dilluns 18 de juliol, els socis i abonats podran comprar les seves entrades amb descompte. El públic en general podrà comprar-les a partir del dia 25

Redacció
1 min
Els seguidors del Barça continuaran sense saber el dia i l'hora en què es disputen els partits fins a una setmana abans de jugar-se.

BarcelonaPer veure el partit de la Supercopa d'Espanya contra el Reial Madrid (17 d'agost), al Camp Nou, a les 23 hores, tothom haurà de passar per caixa. El Barça ja va anunciar aquesta mesura fa temps, i aquest dijous al matí ha donat a conèixer que a partir del proper dilluns, 18 de juliol, els socis i abonats podran comprar les seves entrades amb un 35% de descompte.

Així, els socis i abonats del Barça tindran una setmana per poder comprar, en exclusiva, les seves entrades, ja que aquestes no es posaran a la venda per al públic en general fins a l'altre dilluns, 25 de juliol.

Els preus de les entrades oscil·laran entre els 38 i els 108 euros per als socis (amb el 35% de descompte ja inclòs), i entre els 59 i els 167 euros per al públic en general.

stats