Barça
Esports Barça 08/02/2012

El Barça sospita que molts socis s'han venut l'entrada per al partit de Champions a Leverkusen

El vicepresident Jordi Cardoner ha confirmat aquesta sospita en una entrevista a RAC1, on també ha assegurat que no hi ha treballadors del club implicats

Ara
1 min

BarcelonaEl Barça sospita que molts socis s'han venut l'entrada que els havia tocat per al partit de Champions al camp del Bayer Leverkusen, corresponent a l'anada dels vuitens de final de la competició. Ho ha confirmat aquest dimecres el vicepresident Jordi Cardoner en una entrevista a RAC1, on ha dit que aquests tiquets haurien pogut anar a parar a mans de seguidors alemanys.

"Sospitem que alguns socis afortunats en el sorteig d'entrades per anar a Leverkusen faran revenda", ha comentat Cardoner, qui també ha assegurat que no hi ha treballadors del club implicats en aquest tema.

D'altra banda, i segons informava aquest mateix dimecres Xavi Bosch en el seu article a 'El Mundo Deportivo', ja avançava aquesta circumstància. Bosch explicava que Halcón Viajes –la companyia de viatges oficial del Barça– ha hagut de cancel·lar l'avió per anar amb l'equip a la ciutat alemanya ja que tan sols s'hi havien apuntat 70 socis.

La informació arriba unes setmanes després que el club endurís les mesures de venda d'entrades per tal d'intentar evitar aquesta situació.

stats