Barça
Esports Barça 04/12/2010

El Barça B es veu superat en joc pel Valladolid però suma un punt molt valuós (0-0)

Els homes de Luis Enrique van jugar un partit poc vistós, però gràcies als errors de Guerra i Jorge Alonso es manté a la part alta de la taula

David Jover

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Després d’uns primers minuts on cap dels dos equips tenia el domini de la pilota, el Valladolid va ser el que va fer els primers avisos. Gràcies a la velocitat de Nauzet i les centrades des de l’extrem de l’exblaugrana Jofre Mateu, els homes de Javi Torres van posar les primeres ocasions del matx. La primera del Barça no va arribar fins al minut 19, en una rematada de Carmona, però la millor ocasió del primer temps va ser un xut completament sol de Nolito que va rebutjar Jacobo quan ja es cantava el primer.

El joc dels de Luis Enrique era més gris que en jornades anteriors, els costava molt combinar i buscar els espais en atac. Tot i així, a mesura que passaven els minuts, el Barça va avançar les línies i Dos Santos es va erigir en el director d’orquestra de l’atac. Aleshores va ser el Valladolid el que jugava a veure-les venir i veia com la majoria dels minuts la pilota estava en camp propi. Ja a les acaballes del primer temps, van disposar de la seva millor ocasió en peus de Sisi, el millor dels castellans.

A la represa va ser el conjunt Javi Torres el que va tenir la millor ocasió possible. Jofre, tot sol davant Masip, no va saber batre el porter català i el seu xut va sortir a centímetres de la porteria blaugrana. Com en el primer temps, el Valladolid era qui dominava el joc als primers compassos i si no va avançar-se en el marcador va ser per les errades del seu punta, Javi Guerra, que podia haver marcat un parell de cops. Luis Enrique va reaccionar i va fer entrar a Tello per capgirar la situació i crear més perill per les bandes. Al 70’, en una falta a la frontal de l’àrea, Jonathan Soriano, amb un xut fort i col·locat, va enviar la pilota al pal. El refús va estar a punt d’aprofitar-lo Carmona, que va caure i no va rematar en condicions. El Barça es va estirar en els darrers minuts i Soriano, amb un detall de qualitat, va estar a punt de superar Jacobo, molt atent. Els nervis es van apoderar i el partit es va quedar sense mig del camp perquè tot es basava en pilotes llargues i contraatacs. Tot i els quatre minuts d’afegit no hi va haver temps per més i tant Barça com Valladolid van sumar un punt important.

FC BARCELONA B 0-0 REIAL VALLADOLID

Barça B: Masip, Montoya, Bartra, Fontàs, Abraham (Muniesa 55’); Romeu, Dos Santos (Tello), Vázquez; Nolito, Carmona i Jonathan Soriano.

Valladolid: Jacobo, Pedro López, Arzo, Marc Valiente, Peña; Jesús Rueda, Jorge Alonso (Álvaro Rubio), Sisi (Álvaro Antón); Jofre (Guilherme), Nauzet i Guerra.

Gols: Sense gols

TG: Arzo (31’), Romeu (64’), Riverola (79’), Carmona (90’)

Incidències: 2.340 espectadors al Mini Estadi de Barcelona.