Barça
Esports Barça 29/06/2011

El Barça tancarà aquest dijous la seva vella Masia del Camp Nou

El club blaugrana tancarà la seva antiga residència de futbolistes, a la Masia del Camp Nou, que es traslladarà a la ciutat esportiva Joan Gamper i tindrà una capacitat per a 123 futbolistes

Efe
1 min
Encapcalats, Zubizarreta

BarcelonaEl Barça tancarà la seva antiga residència de futbolistes, a la Masia del Camp Nou, que es traslladarà a la ciutat esportiva Joan Gamper i tindrà una capacitat per a 123 futbolistes.

A la Masia s'han forjat jugadors des del 20 d'octubre de 1979, quan va ser fundada sota el mandat de José Luis Núñez, i és el centre de formació de futbolistes barcelonistes, que ha tingut el reconeixement mundial en l'última entrega del 'Pilota d'Or', quan tres dels seus residents: Leo Messi, Xavi Hernández i Andrés Iniesta van copar el podi.

Gairebé 32 anys després, el club blaugrana obrirà una nova residència d'esportistes a Sant Joan Despí, en unes instal·lacions annexes a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

La nova residència es denominarà la Masia-Centre de Formació Oriol Tort, en homenatge a un dels descobridors de talents blaugrana, entre ells l'actual tècnic Pep Guardiola.

Les obres de la nova Masia han tingut un cost de 9 milions d'euros i s'han allargat des del mes de desembre de 2009. Les instal·lacions tindran una superfície construïda d'uns 6.000 metres quadrats, en un edifici de cinc plantes i amb capacitat per a 123 places.

Tots els detalls s'oferiran demà durant una roda de premsa en la qual estaran presents el vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu; el directiu Jordi Mestre, així com el director esportiu de futbol formatiu, Guillermo Amor i el director de la Masia, Carles Folguera.

stats