Barça
Esports Barça 25/10/2011

El Barça torna a Granada 35 anys després, sense Puyol i amb Messi més afamat de gols que mai

El Nuevo Los Cármenes es vestirà de gala en un partit històric en què els blaugranes no es poden permetre tornar a ensopegar després de l'empat amb el Sevilla a casa

Toni Padilla
2 min
Messi intenta superar Armenteros

BarcelonaEl Barça inicia el camí per recuperar el lideratge de Primera Divisió, perdut per culpa de les grans intervencions de Javi Varas, a l'estadi d'un Granada a punt per viure una festa grossa aquest vespre al Nuevo Los Cármenes. Els blaugranes no juguen a la ciutat andalusa des del 15 de febrer del 1976, quan van guanyar per 0-2 amb gols de Rexach i Marcial. Equip històric del futbol andalús que torna a l'elit enguany després de dècades al purgatori, el Granada espera amb il·lusió el campió europeu.

Per Guardiola, el partit d'avui és una oportunitat d'or perquè els jugadors es treguin ràpidament de sobre la frustració per no haver sumat els tres punts davant del Sevilla. Segur pel bon joc demostrat pels seus deixebles davant l'equip de Marcelino, Guardiola pateix més pel cansament acumulat i les lesions que no pas pel seu joc, una aposta consolidada i segura encara que un dia la pilota no entri a la porteria rival. Després de dos dies d'entrenaments presidits pel bon humor, ahir el tècnic de Santpedor va ser prou clar a l'hora de parlar de les lesions i els problemes físics de jugadors com Puyol, que ha tornat a quedar fora de la convocatòria per unes molèsties al pubis.

Per al partit d'avui de Granada, Guardiola només podrà comptar amb disset jugadors del primer equip més dos del filial (Montoya i Cuenca), a causa de les lesions de Gerard Piqué, Carles Puyol, Ibrahim Afellay i Alexis Sánchez. A més, Cesc Fàbregas fa poc que ha rebut l'alta mèdica i ja va jugar alguns minuts dissabte.

A Granada es freguen els ulls per poder veure el vigent campió, i somien poder donar la sorpresa, ja que durant les primeres jornades els homes de Fabri van superar el Vila-real, van oferir una bona imatge a Mestalla amb el València i van empatar a casa davant l'Atlètic de Madrid, en un partit en què van tenir bones ocasions per emportar-se els tres punts. El tècnic local tindrà les baixes de dos dels seus migcampistes titulars: l'algerià Yebda i el portuguès Martins, tots dos amb problemes musculars.

stats