BARÇA
Esports Barça 08/11/2011

Els treballadors del Barça expressen a Rosell el seu "desencís" amb el projecte que ell lidera

A través d'una carta, el Comitè d'Empresa del Barça s'adreça a la Junta Directiva que encapçala Sandro Rosell per demanar-li que recapaciti per la decisió de subrogar Barça TV

Ara
2 min

BarcelonaEls treballadors del Barça han fet arribar al president, Sandro Rosell, el seu malestar arran de les últimes decisions que el club ha pres de manera unilateral. "Vivim el pitjor ambient laboral que recordem en els darrers 12 anys", diu la carta que el Comitè d'Empresa del Barça adreça a la Junta.

En aquesta carta, els treballadors recorden els temes que els han fet arribar a aquesta situació. El primer, el de les entrades per poder veure les finals, el de la negativa per poder utilitzar el pàrquing subterrani de la tribuna els dies laborables –com havien fet fins ara–, o la retirada dels passis d'aparcament dels que sempre havien gaudit.

Però la gota que ha fet vessar el got de la paciència dels treballadors ha estat la decisió de la Junta Directiva del Barça de subrogar Barça TV. "Aquest plantejament demostra, per si mateix, un absolut desconeixement de l'organització del treball del Departament de Comunicació, que des del gener de 2007, està organitzat en una redacció única i integrada, que dóna servei a les diverses plataformes de comunicació del Club (Barça TV, web, revista Barça, xarxes socials, memòries del club i Fundació, serveis mòbils...) i també a la majoria de departaments del Club", expliquen els treballadors, que afegeixen: "Es fa molt difícil entendre que es vulgui subrogar Barça TV, atès que no es pot separar aquest canal de la resta del procés de generació de continguts que desenvolupa el Departament de Comunicació".

A més, el Comitè d'Empresa del Barça acaba dient: "Sincerament, creiem que hi ha altres solucions que prescindir de 32 treballadors del Club". Va ser precisament aquest conflicte el que aquest dilluns va portar els treballadors del Barça a fer una aturada de 10 minuts davant les portes de Barça TV.

stats