Barça
Esports Barça 02/09/2011

El Barça diu que no hi ha res trencat amb Abidal i que segueixen negociant

El club no té constància oficial que el jugador francès (32 anys), que es vol retirar aquí, no hagi acceptat l'oferta de renovació fins al 2013 amb opció a un any més

Albert Solé
1 min
El final del Barça

BarcelonaLa postura oficial del Barça davant la notícia que Èric Abidal congelava les negociacions, com avançava ahir COM Ràdio, perquè no accepta l'última oferta de renovació del club –Abidal acaba contracte el 30 de juny de 2012–, és que segueixen negociant. El Barça assegura que no té constància de la negativa del jugador francès (farà 32 anys l'11 de setembre) i que, per tant, tal com va explicar Andoni Zubizarreta dimarts, l'oferta està sobre la taula i segueixen parlant. Tot i això, ara mateix no hi ha cap reunió prevista a l'agenda de cap de les parts, i Zubi s'ha agafat uns dies de vacances. Ara, el proper 13 de setembre, coincidint amb el Barça-Milan, el representant d'Abidal, David Benditelli, té previst venir a Barcelona per parlar amb el jugador, i potser es podrien trobar amb el club també.

Ara mateix, però l'oferta del Barça és d'un any de renovació amb opció a un segon, és a dir, 1+1. I el jugador, a banda que l'oferta econòmica tampoc el convenç, demana com a mínim dos anys fixos més, ja que la seva intenció és retirar-se al Barça.

stats