BARÇA
Esports Barça 12/06/2012

El Barça estrena la seva web xinesa amb un vídeo on David Villa n'és el protagonista

El FC Barcelona estrena 'Fcbarcelona.qq.com', web que pot arribar als 800 milions d'usuaris

Ara
1 min

BarcelonaLa potenciació d'aquesta nova web arriba de la mà de l'empresa xinesa Tencent, principal proveïdor de serveis en aquest país asiàtic. El club i Tencent van signar al novembre una aliança tecnològica per tal d'arribar a una audiència barcelonista massiva que creix dia rere dia.

El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, afirma que "estem molt satisfets de poder presentar la web del Barça en xinès". "Aquest llançament significa un pas més en l'objectiu d'estrènyer llaços amb els nostres seguidors d'arreu del món i fer-los partícips de la nostra manera de fer i de ser", afirma Rosell. "El Barça ha estat a la Xina, fa dues temporades, i sabem com ens estimen els nostres fans xinesos. El suport dels barcelonistes xinesos és fonamental per al FC Barcelona", considera el president Rosell.

Tencent s'ha compromès a desenvolupar la pàgina i comercialitzar dins el seu territori aplicacions i jocs de mòbil amb la marca Barça, sempre amb el vistiplau del Club. Tencent és el 'gegant tecnològic' de la Xina, amb més de 800 milions d'usuaris. Per donar el tret de sortida, el Barça ha fet un vídeo on David Villa comparteix protagonisme amb la mascota de Tencent, un pingüí.

stats