BARÇA
Esports Barça 27/02/2011

Tretze jugadors del Barça s'exerciten en el dia de festa de la plantilla

Xavi ha fet per primer cop treball sobre la gespa des que va caure lesionat i Adriano i Pedro han fet recuperació dels cops que van rebre durant el partit a Mallorca

Redacció
1 min
Milito ha estat un dels jugadors que s'ha exercitat a la Ciutat Esportiva.

Sant Joan DespíDesprés de jugar i vèncer a Mallorca per 0-3, el tècnic blaugrana Pep Guardiola va decidir donar un dia de festa als seus jugadors i no serà fins dilluns quan el primer equip comenci a preparar el proper partit de Lliga al camp del València (dimecres). Tot i això, alguns dels components del primer equip, concretament un total de 13, han decidit anar a la Ciutat Esportiva per exercitar-se o seguir amb els seus processos de recuperació.

Aquest és el cas, per exemple, dels quatre lesionats -Puyol, Jeffren, Valdés i Xavi–, que han estat fent treball de recuperació de les seves lesions. En aquest sentit cal destacar que, per primer cop des que va caure lesionat, Xavi ha fet part del seu treball sobre la gespa.

També s'han apropat a la Ciutat Esportiva Bojan, Maxwell, Abidal, Adriano, Mascherano, Keita, Milito, Pedro i Dani Alves, que es va perdre el partit a Mallorca per sanció. Adriano i Pedro han estat fent tractament i recuperació de diferents cops que van rebre durant el transcurs del partit d'ahir.

stats