FUTBOL SALA
Esports Barça 25/06/2011

El Barça Alusport busca el seu primer títol de lliga en el darrer partit de la final

La final de la Lliga de futbol sala entre Barcelona Alusport i Caja Segovia viurà diumenge (21.30 hores) la batalla definitiva, després de quatre assalts igualats d'una intensa sèrie que culminarà en un Palau Blaugrana que serà una olla de pressió, amb totes les localitats ja esgotades

Efe
2 min
Igor i Lin, a Segòvia.

BarcelonaAquest factor pista és el que els blaugrana esgrimiran per intentar alçar el quart títol d'una temporada per emmarcar, en què han conquerit la Copa del Rei, la Copa d'Espanya, la Copa de Catalunya i van acabar com a campions de la fase regular de la Lliga.

Però el cartell de favorits amb què arribaven els barcelonistes a la final no ha servit per treure un lluitador i descarat Caja Segovia, que tant en el primer com el tercer assalt de la sèrie van aconseguir donar la campanada i sotmetre els blaugranes.

"Possiblement estiguem davant el partit més important de la història d'aquesta secció", ha avisat avui el tècnic català Marc Carmona, que podrà comptar ja amb dues de les seves peces de luxe, el pivot Wilde -que ja va reaparèixer al quart partit- i el brasiler Chico. Tot i que Ari i Igor seran dubte fins a última hora, el preparador confia tenir tots els seus homes disponibles.

Però, sens dubte, la clau residirà en un Palau Blaugrana que registrarà un ple històric. Davant d'ells, el centenar de seguidors caixistes que es desplaçaran a Barcelona intentaran fer pujar als seus per conquerir un títol que se'ls resisteix des de fa més d'una dècada. Fins i tot a Segòvia s'instal·larà una pantalla gegant al pavelló Pedro Delgado per seguir la final en directe.

Encara que Geison, Matías i Sergio González hagin hagut de realitzar treball específic aquesta setmana per recuperar-se de les seves molèsties, el Caja Segòvia va amb totes les armes de què disposa per a aquesta cita.

El seu tècnic, Jesús Velasco, ha assegurat sentir-se ja campió per haver arribat a l'últim partit amb possibilitats. "Ens hem tret qualsevol indici de pressió, arribem molt tranquils", ha assegurat.

El partit el dirigiran els col·legiats madrilenys Gràcia Marín i Gutiérrez Lumbreras.

stats