FUTBOL SALA
Esports Barça 23/06/2012

El Barça Alusport busca la seva segona Lliga a Múrcia

Si els homes de Marc Carmona guanyen el quart partit de la final (18:30h) es proclamaran campions de Lliga per segona temporada consecutiva

D.r. Jover
1 min
Ari Santos rep l'assistència dels metges

BarcelonaEl Barça Alusport té avui una oportunitat d'or per tornar a guanyar la Lliga Nacional de Futbol Sala a la pista de ElPozo Múrcia. A partir de les 18:30 hores (Esport3, Barça TV) els catalans disputaran el quart partit de la final i poden ser campions en cas de triomf. Si perdessin, el cinquè partit es disputaria el proper dilluns a les 21:30 hores.

Els catalans, que lideren la final 2-1, tindran el dubte fins a darrera hora d'Ari Santos, que pateix molèsties al múscul semimembranós de la cama dreta. El jugador brasiler, que és el motor defensiu de l'equip, pot ser una baixa important si finalment no supera les seves molèsties. Això pot fer que Gabriel, un dels herois del tercer partit, tingui molt més protagonisme de l'habitual.

Però la gran novetat per al Barça Alusport serà Wilde. El golejador brasiler del Barça podrà tornar a jugar després de complir el partit de sanció que se li va imposar quan va acabar el segon partit. El jugador blaugrana es va veure implicat en una discussió amb Duda -entrenador de ElPozo- i va ser el gran perjudicat. Aquest dissabte tindrà ganes de demostrar.

En cas de triomf blaugrana en aquest quart partit, el Barça es proclamarà campió de Lliga per segona temporada consecutiva i deixaria clar a tothom que és el gran dominador del futbol sala.

stats