FUTBOL SALA / UEFA FUTSAL CUP
Esports Barça 20/11/2011

El Barça Alusport fa història assolint el passi per a la ‘final four’ de la Uefa Futsal Cup (2-2)

Els catalans empaten amb l'Araz Maxçivan en un matx en què els de Marc Carmona han estat superiors tot i el poc encert de cara a porteria

David R. Jover

BarcelonaObjectiu aconseguit. El Barça Alusport disputarà a finals d'abril –la data encara està per confirmar- la final four de la UEFA Futsal Cup, millor competició europea de clubs. Els blaugrana han empatat aquest diumenge contra l'Araz Maxçivan (2-2) en un partit que ha tingut un final no apte per a cardíacs.

No ha estat un dels millors partits del Barça aquesta temporada. El cansament acumulat dels dos partits anteriors ha passat factura a un equip que, tot i ser superior en tots els aspectes del joc, no ha estat molt encertat de cara a porteria. A més, el porter de l'Araz Tveryankin –de 44 anys- ha tingut una molt bona actuació.

El primer gol del partit l'ha fet Wilde al minut 10 després de rebre una bona passada de Lin. Des d'aquell moment els catalans han estat més segurs tant en defensa com en atac i en el minut 15 Sergio Lozano ha fet el 0-2 gràcies a un xut llunyà que el porter visitant no ha sabut aturar. Tot i que el 0-3 ha estat a prop qui ha obtingut el premi del gol ha estat l'Araz, que ha fet l'1-2 a vint segons del descans.

A la represa no hi ha hagut cap gol fins el minut 36. En els setze minuts anteriors el Barça n'ha tingut de ben clares -Ari Santos i Wilde els que més s'han apropat-, però ha estat l'Araz qui ha trobat el camí del gol després d'un error defensiu dels blaugrana. Amadeu ha fet el 2-2 al 36, però l'empat ja li servia a un Barça que ha fet història.

Fitxa tècnica

2-Araz Maxçivan: Tveryankin, Felipe, Tota, Frzalyev, Borisov -cinc inicial-; Fuste, Farajzade, Thiago, Dantas, Mammadkarinov, Amadeu.

2-Barça Alusport: Cristian, Torras, Gabriel, Javi Rodríguez i Lozano -cinc inicial-; Ari Santos, Lin, Saad, Wilde.

Gols: 0-1 Wilde (10'), 0-2 Lozano (15'), 1-2 Farajzade (20'), 2-2 Amadeu (36')

Pavelló: 3.184 espectadors al Palau Blaugrana de Barcelona