FUTBOL SALA
Esports Barça 19/03/2011

Fernandao i Chico lideren el Barça Alusport contra l’Inter Movistar (5-3)

El Barça ha superat en un gran partit l’Inter Movistar madrileny gràcies a l’efectivitat dels seus brasilers, autors dels cinc gols aconseguits aquest matí

David Jover
2 min

BarcelonaEn les grans cites el Barça Alusport dóna un plus. Si fa un temps li tenia massa respecte a aquest tipus de partits, ara que és un dels favorits per emportar-se la Lliga li té presa la mida.

Avui, davant el Inter Movistar, que diumenge passat va ser campió de la Copa Intercontinental, els homes de Marc Carmona han tornat a assaborir el triomf després de dues jornades sense fer-ho. I tot gràcies als seus brasilers.

Igor, Fernandao i Chico han estat els autors dels gols dels blaugrana, que han sentenciat el partit en un segon temps molt complet en quant a combinacions ofensives. Fernandao, que torna a estar en forma després d’un període de lesions, ha estat decisiu en fer el quart gol a poc més de set minuts pel final.

En el primer temps, el partit ha estat d’anades i vingudes i sense un dominador clar, tot i que els madrilenys han estat superiors en el joc combinatiu i posicional mitjançant la figura de Betao.

A més, les grans intervencions dels dos porters internacionals de la Selecció Espanyola, Cristian i Juanjo, no ha permès que d’inici es poguessin veure més gols. Tots dos han estat superbs i han demostrat per què són els millors.

Amb aquest triomf el Barça suma 54 punts, un menys que l’actual líder de la competició, ElPozo Múrcia.

Fitxa Tècnica

5- FCB Alusport: Cristian, Chico, Saad, Igor i Wilde-cinc inicial-; Fernandao, Carlos, Javi Rodríguez, Torras

3- Inter Movistar: Juanjo, Ortíz, César, Gabriel, Betao-cinc inicial-; Ciço, Marquinho, Hugo, Borja, Juanra.

Gols: 1-0 Igor (4’), 1-1 Torras, en PP (17’), 2-1 Fernandao (25’), 3-1 Chico (31’), 4-1 Fernandao (32’), 4-2 Gabriel (34’), 5-2 Chico (36’), 5-3 Juanra (37’)

Àrbitres: Fortes Pardo i Martínez Flores

stats