FUTBOL SALA
Esports Barça 07/05/2011

El Barça Alusport busca aquesta tarda aconseguir la Copa del Rei contra l'Inter Movistar

El conjunt català encara la segona final de la temporada -després de la Copa d'Espanya- contra el que està considerat 'el millor equip del món'

David R. Jover
1 min
Fernandao xuta davant l'oposició de Vadillo

BarcelonaEl projecte del Barça Alusport s'ha fet en diverses fases. Des de l'ascens a la Divisió d'Honor la temporada 2005/06 el conjunt de Marc Carmona ha anat incorporant peça darrere peça fins trobar un equip que opti per tots els títols. No s'ha fet amb presses, sinó a poc a poc i per això està sortint tan bé.

Aquesta tarda (20h, Nitro), al pavelló Javier Lozano de Toledo, els blaugranes encaren la final de la Copa del Rei, competició de nova creació aquesta temporada, amb la il·lusió de poder ser el primer equip en guanyar-la. Però no serà gens fàcil.

L'equip al que s'enfronta és el devorador de tots els rècords. L'equip amb més títol a nivell nacional i europeu dels darrers vint anys i una autèntica piconadora. Però aquest any està sent molt irregular i els dos enfrontaments amb el Barça ha perdut. Per tant, no sembla insuperable.

Compta a la seva plantilla amb jugadors com Schumacher, Marquinho, Betao, Gabriel o el considerat millor porter del món, Luis Amado. L'aspecte negatiu d'aquests jugadors és que la majoria d'ells ja són grans i el ritme físic que pot presentar el Barça no els va bé.

En una final no hi ha favorits, però com ha comentat Fernandao en una entrevista a l'ARA el Barça "mai pot ser favorit davant d'Inter Movistar "per la "història que té".

stats