FUTBOL SALA
Esports Barça 13/05/2011

El Barça Alusport colpeja primer a Pamplona (1-3)

Els gols de Javi Rodríguez i Fernandao (2) fan que el Barça guanyi el primer partits dels quarts de final del ‘Play-off’ pel títol

David R. Jover
2 min
Fernandao xuta davant l'oposició de Vadillo

BarcelonaEl Barça està a un triomf de passar a les semifinals. La victòria aquesta nit al Pavelló Universitari de Pamplona per 1-3 ha estat una demostració de solidesa de l’actual campió de la Lliga Regular i la Copa del Rei.

Tot i que ha estat el Triman el que ha tingut moltes més ocasions, el joc dels blaugranes ha estat molt més efectiu i dinàmic, sense complicacions. I els dos gols han arribat gràcies a jugades de toc i de qualitat

Eficàcia blaugrana

El 0-1 al 12’ de partit l’ha fet Javi Rodríguez després d’una jugada individual. Ha rebut a la frontal de la petita i s’ha desfet amb un gran regat de dos defensors. Quan s’ha vist davant de Juanito ha definit a la perfecció. L’únic gol aconseguit en el primer temps.

A la represa el Navarra ha estat molt més agressiu i complet, però qui ha tornat a colpejar ha estat el Barça amb Fernandao, que ha resolt una jugada col·lectiva per situar el 0-2.

Porter-jugador amb suspens

I és que quan el Triman s’ha situat amb cinc jugadors de camp sobre la pista el Barça ha patit molt. Massa. Els d’Imanol Arregui tenien tota l’estona la possessió de la pilota i això ha fet que tinguessin fins a quatre ocasions clares davant de Sedano, que les ha rebutjat gairebé totes. El gol local s’ensumava i així ha estat quan Carlitos ha rematat davant de porteria una jugada estranya. Era l’1-2 a falta de dos minuts i mig.

Fernandao sentencia

Quan tothom esperava una remuntada ha aparegut Fernandao. El jugador hispanobrasiler ha silenciat l’Universitari de Pamplona fent l’1-3 a falta de quaranta segons per acabar. Aquesta situació ha esgarrat els plans dels locals, que han vist com el temps ha arribat al seu final. Primer triomf pel Barça, que dissabte vinent té la oportunitat de tancar l’eliminatòria al Palau.

Fitxa Tècnica

Triman Navarra: Juanito, Araça, Rafa Usín, Parrel, Javi Eseverri –cinc inicial- Uge, Jesulito, Cuco, Roberto, Carlitos

FCB Alusport: Sedano, Torras, Lin, Saad i Fernandao –cinc inicial- Sepe, Javi Rodríguez, Carlos, Ari Santos,

Gols: 0-1 Javi Rodríguez (12’), 0-2 Fernandao (28’), 1-2 Carlitos (38’), 1-3 Fernandao (40’)

stats