FUTBOL SALA
Esports Barça 12/12/2010

Marc Carmona: "Estic molt satisfet amb l'equip i esperem mantenir el liderat molt de temps"

Els dos entrenadors coincideixen en què els blaugrana han merescut la victòria perquè han estat superiors en tot moment.

David Jover
1 min

BarcelonaA la roda de premsa posterior al partit, Marc Carmona s'ha mostrat molt "content" amb els seus homes i "satisfet" del liderat aconseguit després de vèncer al Xacobeo Lobelle per 4-2 al Palau Blaugrana.

El preparador blaugrana ha comentat que "hem volgut aturar a Alemao, que no és fàcil, en els primers minuts i ens ha sortit molt bé. Ells són intensos i no volíem que tinguessin la pilota". Sobre l'expulsió de Cristian ha dit que no ha estat "justa" perquè "ha tocat la pilota amb el cos i no les mans". Qüestionat sobre si el Barça iniciarà accions legals per intentar que li treguin el partit de sanció, ha declarat que "quan es tracta d'una targeta vermella és complicat que la treguin", però ha apel·lat al sentit comú perquè "a les imatges es veu ben clar".

Qui s'ha mostrat resignat per la derrota és Tomás de Dios. El preparador dels gallecs ha estat contundent. "Ens han superat en tot. En intensitat, en possessió de pilota i en efectivitat", ha comentat. Respecte als tres gols del primer temps ha dit que "han estat per errors defensius que no ens podem permetre". A més, totalment convençut, ha assegurat que el Barça "és el millor equip dels darrers quinze anys, millor que l'Interviú que guanyava tot anys enrere".

stats