FUTBOL SALA
Esports Barça 06/04/2012

El Barça Alusport derrota el Lobelle i segueix manant a la classificació (3-2)

Els homes de Marc Carmona mantenen el liderat després de guanyar un partit que no es va decidir fins els darrers segons

El Barça Alusport jugarà  la final de la Copa amb ElPozo

BarcelonaEl Barça Alusport segueix al capdamunt de la classificació de la Lliga Nacional de futbol sala (LNFS) després de derrotar al Palau Blaugrana el Lobelle Santiago per 3-2. Els catalans han patit fins els darrers minuts, ja que a manca de tres minuts el resultat era d'empat (1-1).

Quinquela ha fet el primer gol, a favor dels gallecs, als 2 minuts de joc, però ràpidament Igor ha empatat (3'). Al descans però, seguia el resultat d'empat a un gol, resultat que no s'ha trencat fins el gol de Torras als 37 minuts, quan el Barça ja jugava amb Javi Rodríguez de porter jugador. Poc després Wilde ha fet el 3-1 que semblava decidir el matx, però Aicardo ha marcat el 3-2 a manca d'un minut. El Lobelle, amb porter jugador, ha buscat el gol de l'empat sense sort, i el Barça Alusport suma així un triomf que li permet seguir líder empatat amb El Pozo, que no ha fallat a la pista del Fisiomedia Manacor (1-4).

El Marfil Santa Coloma de la seva part, ha perdut a la pista de l'Azkar Lugo (2-1).