FUTBOL SALA
Esports Barça 17/06/2011

El Barça Alusport dóna un cop d’autoritat a Segòvia i diumenge podria ser campió de Lliga (1-4)

Els homes de Marc Carmona han estat molt superiors al Caja Segòvia i gràcies al gran partit de Fernandao i Lin posen el 2-1 a l'eliminatòria. Els blaugrana són a un partit de ser campions

David R.jover
Igor i Lin, a Segòvia.

BarcelonaEl Barça Alusport ha superat en el tercer partit de la final el Caja Segòvia per 1 a 4 i situa el 2-1 a l'eliminatòria. El conjunt català ha estat molt superior durant tot el partit i això s'ha traduït en un triomf més senzill de l'esperat. La tornada de Wilde a les pistes sis setmanes després per culpa d'una lesió ha esperonat els blaugranes, que si vencen de nou diumenge al Pedro Delgado de Segòvia es proclamaran campions de Lliga. En cas contrari, el cinquè partit es disputarà al Palau Blaugrana el dissabte dia 25.

Si Fernandao es troba còmode i recupera el somriure en el moment clau de la temporada tens molt guanyat. El pivot hispanobrasiler està sent decisiu en aquest 'Play-off' final i aquest divendres ho ha tornat a demostrar. Després de de veure's per sota en el marcador per culpa d'un gol d'Esquerdinha, el Barça ha reaccionat mitjançant un gran gol de Fernandao, que ha recordat en un dels seus reversos el jugador que va meravellar a Martorell ara ja fa sis anys.

A partir de l'1-1 al disset de partit el Barça ha gaudit de grans ocasions de gol -en els minuts inicials n'havia tingut cinc de clares- i a falta de pocs segons per al descans Igor ha anotat l'1-2 després d'un xut un pèl defectuós de Javi Rodríguez.

A la represa el partit ha baixat pel que fa a intensitat i oportunitats. Els de Marc Carmona seguien tenint el control del partit, però els segovians no s'han rendit mai i ho han intentat per totes bandes amb Esquerdinha, Matías i Sergio Lozano. Tot i així els segovians s'han topat amb un Cristian Domínguez excels. I al 29' de partit ha arribat l'1-3. Una gran jugada de Jordi Torras l'ha culminat Lin, que s'ha creuat per davant de la defensa i ha deixat glaçat la seva antiga afició amb el tercer gol.

En els minuts finals i de forma desesperada el Caja Segòvia ho ha intentat amb el porter-jugador però no ha pogut superar la gran defensa del Barça, que s'ha tancat amb pany i forrellat per evitar la remuntada local. A falta de 59 segons Lin ha ampliat el marge fent l'1-4 després de recuperar una pilota en pista defensiva i ha marcat a plaer el gol que ha sentenciat el matx. Amb aquest triomf el Barça Alusport es queda a un partit de ser per primer cop a la seva història campió de Lliga. Diumenge, també a Segòvia, a partir de les 19 hores, es disputarà el quart partit.

Fitxa Tècnica

1- Caja Segòvia: Cidao, Geison, Sergio Lozano, Matías i David -cinc inicial- Tobe, Antoñito, Borja, Daniel, Esquerdinha

4- FC Barcelona Alusport: Cristian, Torras, Ari Santos, Lin i Fernandao -cinc inicial- Saad, Javi Rodríguez, Carlos, Igor i Wilde

Gols: 1-0 Esquerdinha (10’), 1-1 Fernandao (17’), 1-2 Igor (20’), 1-3, Lin (29’), 1-4 Lin (40’)