FUTBOL SALA
Esports Barça 26/06/2011

El Barça Alusport fa història i aconsegueix la seva primera Lliga (3-2)

Els blaugranes han patit molt per no saber tancar el partit però guanyen el títol. Saad, Carlos i Fernandao, golejadors d'una nit històrica per a la secció

David R. Jover

BarcelonaEl Barça Alusport ha sumat aquest diumenge la seva primera Lliga de la història. El conjunt que dirigeix Marc Carmona ha superat per 3-2 el Caja Segovia en el cinquè partit de l’eliminatòria. El partit l’ha dominat en tot moment el Barça, que ha estat el just vencedor del partit decisiu.

El Barça Alusport ha pogut fer el que Miró Martorell i Indústries Garcia de Santa Coloma no van poder, aconseguir una Lliga. Tots dos conjunts van jugar una final, però van perdre. El Barça aquest cop no ha fallat, i en la primera final de la seva història ha aconseguit el títol. No ha estat un partit fàcil, ningú s’ho esperava, però la mentalitat i agressivitat amb què els catalans han encarat el partit ha estat superior a la dels segovians.

El primer gol del partit ha arribat tot just començar. Al primer minut, Saad ha connectat un xut molt fort després de picar una falta i ha fet l’1-0. El Palau ha embogit i a partir d’aleshores el Barça Alusport ha dominat durant tot el partit. Tot i així les següents ocasions no s’han traduït en gol, fet que ha posat l’ai al cor als seguidors blaugranes que omplien el Palau Blaugrana. I és que aquest diumenge s’hi han aplegat 6.872 persones, rècord de la secció.

El 2-0 ha arribat al 19’, després d’un embolic a l’àrea del Caja Segovia que Carlos ha transformat en gol. Però l’alegria ha durat poc. Immediatament després Esquerdinha s’ha inventat una vaselina i ha superat Cristian, immens durant tot el partit. Amb el 2-1 s’ha arribat al descans.

Domini aclaparador

A la represa el Barça ha jugat encara millor. Més sencer. Amb més toc, amb més control de pilota. D’una jugada així entre Ari Santos i Fernandao ha arribat el 3-1. Tots dos han combinat i el pivot hispanobrasiler ha ampliat les diferències al 26’ de partit. El domini dels de Carmona era ben clar, amb moltes més ocasions que Cidao ha aturat. Saad i Lin han tingut el quart, però han errat. I el Barça ho ha pagat. En el tercer atac de Caja Segovia, amb Cidao jugant de cinc, el conjunt castellà ha reduït distàncies amb un gol del mateix porter brasiler, que s’ha vist sol i ha fet el 3-2 al 35’ de partit. En els darrers minuts el Barça s’ha defensat com ha pogut i el Caja Segovia ha tingut l'oportunitat d’empatar el matx, però el pal i Cristian ho han evitat. Per sort, els blaugrana han aguantat i s’han emportat el títol de Lliga.

Fitxa Tècnica

3-Barça Alusport: Cristian, Torras, Lin, Saad i Fernandao -cinc inicial- Chico, Carlos, Javi Rodríguez, Wilde, Ari Santos, Igor.

2-Caja Segovia: Cidao, Geison, Sergio, Sergio Lozano, Esquerdinha -cinc inicial- David, Rubén, Tobe, Antoñito

Gols: 1-0 Saad (1’), 2-0 Carlos (19’), 2-1 Esquerdinha (19’), 3-1 Fernandao (26’), 3-2 Cidao (35’)