FUTBOL SALA
Esports Barça 25/11/2011

El Barça Alusport pateix més del previst per superar el Puertollano (4-2)

Els de Marc Carmona se situen líders en solitari amb 35 punts després de l'empat a casa del seu màxim perseguidor, ElPozo Múrcia (2-2)

D.r. Jover
1 min

BarcelonaAquest divendres el Barça Alusport ha patit més del previst per superar un Puertollano que ha plantat cara des del primer minut. El conjunt de Ciudad Real, que no té cap jugador estranger i que té un planter que mescla joventut i veterania, ha vist com al 13' de partit Sergio Lozano i Wilde han donat el primer avantatge al Barça, 2-0.

Però no s'han arronsat i primer Merino, amb un gran xut creuat, i després Pedraza, des del doble penal, han empatat un matx que ha semblat controlat pels blaugranes, que físicament han trobat a faltar més relleus després de la disputa de la UEFA Futsal Cup la passada setmana. Fernandao i Igor, lesionats, han vist el partit des de la graderia.

En el segon temps Ari Santos ha marcat el 3-2 només començar, però el Puertollano ha seguit demostrant per què és equip de play-off a dia d'avui. La sentència, però, ha trigat a arribar, i no ha estat fins al 32' que de nou Ari Santos ha anotat el 4-2. El tanca brasiler, que està en un gran moment de forma, ha celebrat la seva tornada a la selecció del seu país.

Els tres punts sumats pel Barça Alusport, combinats amb l'empat d'ElPozo Múrcia a casa contra el Lobelle de Santiago, fan que els catalans siguin líders en solitari amb 35 punts, dos més que els murcians.

stats