SEGONA DIVISIÓ
Esports Barça 04/02/2011

El Barça B cau derrotat al camp del Xerez tot i jugar una bona segona part

Tot i el retorn de Nolito i Fontàs, el filial blaugrana no ha pogut sumar res en el partit avançat de la jornada de Segona.

Redacció
2 min

BarcelonaEl conjunt local ha portat la iniciativa durant el primer temps. En contra del previst, el Barça B no ha sortit a pressionar, sinó que ha esperat a l'equip andalús al mig camp amb les línies molt juntes. Al contrari, era el Xerez qui pressionava la sortida de pilota dels nois de Luis Enrique per aconseguir la possessió de la pilota.

A partir del quart d'hora, s'ha intensificat el domini xerecista, amb un gol ben anul·lat a José Mari. Als 23 minuts però, qui fou davanter del Nàstic no ha perdut en batre a Miño. El Barça B ho ha intentat amb poca convicció i la major part de les vegades al contraatac, encara que la seva millor oportunitat ha estat a pilota aturada al minut 35. Jonathan Soriano ha rematat de cap després d'un córner i Chema ha estat encertat sota els pals.

Si el primer temps ha estat dels locals, el segon ha estat dels blaugrana. A poc a poc, el filial ha començat a tocar la pilota, amb un gol anul·lat a Jonathan Soriano per fora de joc. Amb l'entrada al camp de Nolito i Jonathan Dos Santos, el domini blaugrana s'ha fet més evident, però l'empat no ha arribat tot i algunes ocasions clares, especialment d'Edu Oriol. Ara, el Xerez queda quart i el Barça B pot ser superat per diferents equips en la classificació.

Xerez: Chema, Redondo, Bruno Herrero (Capdevila, m. 85), Moreno, Óscar Díaz (Bermejo, m 66), Leandro, Capi, Be, Pablo Redondo (Héctor Font, m. 80), Raúl Llorente i José Mari.

Barça B: Miño, Montoya, Bartra, Fontàs, Edu Oriol, J. Soriano, Saül (Nolito, m. 62), Ilie, Planas, Abraham (Jonathan Dos Santos, m. 62) i Rafinha (Víctor Vázquez, m. 73).

Gol: 1-0, m. 23, José Mari.

Àrbitre: Lesma López. Targeta groga als locals Chema i Raúl Llorente, i als visitants Ilie i Montoya.

Incidències: Partit de la 23a jornada de Lliga de Segona Divisió disputat a l'estadi de Chapín davant 10.232 espectadors.

stats