HANDBOL
Esports Barça 28/06/2011

El Barça Borges evita el Kiel en la fase de grups de la Lliga de Campions

Els catalans jugaran la fase de grups contra el Croatia Osinguranje Zagreb, croat, el Kadett Schaffhausen, suís, el Chambery, francès, el Bosna Sarajevo, bosnià, i un guanyador de la prèvia

Efe
1 min
Seccions d'èxit Tres seccions, bàsquet, handbol i hoquei sobre patins, han estat campiones d'Europa els últims anys.

VienaEl Barça Borges, actual campió d'Europa d'handbol, començarà la defensa del títol a la Lliga de Campions 2011/12 al grup A, on no hi haurà el THW Kiel alemany, un dels rivals més complicats que li podia tocar, i que serà oponent en el grup D del Reale Ademar Lleó.

El conjunt català, segons el sorteig celebrat a Viena, es mesurarà en la fase de grups amb el Croatia Osinguranje Zagreb, croat, el Kadett Schaffhausen, suís, el Chambery, francès, el Bosna Sarajevo, bosnià, i un guanyador de la prèvia.

El Ciudad Real, finalista la passada edició, ha quedat enquadrat en el grup B amb el Txekhovskie Medvedi, rus, el Veszprem, hongarès, el Fuchs Berlín, el Bjerringbro-Silkeborg, danès, i el guanyador del Torneig de Convidats. Aquest el disputarà, els dies 3 i 4 de setembre en seu encara per determinar, el Cuatro Rayas Valladolid, que s'enfrontarà al Kielce, polonès, en una semifinal, mentre que en l'altra s'enfrontaran el Rhein Neckar Lowen, alemany, i el Dunkerke, francès. El vencedor del torneig accedirà al grup B de la Champions.

Composició dels grups:

- Grup A: Barça Borges, Croatia Osiguranje Zagreb, Kadett Schaffhausen, Chambery, Bosna Sarajevo i Guanyador del grup 2 de la prèvia.

- Grup B: Txekhovskie Medvedi, Veszprem, Ciudad Real, Fuchs Berlín, Bjerringbro-Silkeborg i Guanyador del Torneig de Convidats.

- Grup C: Hamburg, cimosa Koper, Constanta, St Petersburg, Wisla Plock i Guanyador del grup 3 de la prèvia.

- Grup D: Montpeller, Copenhaguen, THW Kiel, Ademar Lleó, Pick Szeged i Guanyador del grup 1 de la prèvia.

stats