LLIGA ASOBAL
Esports Barça 14/03/2012

El Barça Intersport pateix de valent però segueix sense cedir a la lliga (34-33)

Amb moltes rotacions per preparar bé el partit de Champions, l'equip de Xavi Pascual ha derrotat l'Amaya San Antonio i seguirà líder

El Barça Intersport pateix per eliminar el Naturhouse

BarcelonaLa victòria número 21 en 21 jornades de lliga ha costat, però el Barça s'ha desfet de l'Amaya San Antonio (34-33). El Barça Intersport, amb moltes rotacions ja que aquest cap de setmana juga a la pista del Montpeller, venia de perdre la final de la Copa del Rei, però s'ha aixecat. Sense Sorhaindo, Juanín, Saric i Nagy, el Barça ha agafat embranzida d'entrada gràcies a un motivat Ugalde (3 gols en 5 minuts). Els contraatacs navarresos, però, han permès als visitants empatar al descans (17-17).

El primer gol de la segona part ha donat l'únic avantatge visitant de tot el matx. A partir d'aquí, el Barça Intersport ha recobrat la intensitat defensiva i ha pogut tornar a manar (21-19, min 36). La responsabilitat ofensiva ha sigut compartida, però n'han assumit gran part Sarmiento i Rutenka. Els visitants, però, no s'han rendit ni quan s'han trobat 30-26 al minut 52, cosa que ha donat emoció al partit fins al darrer minut.

Amb 21 victòries en 21 partits, el Barça mana a la lliga per davant de l'Atlètic de Madrid.