OK LLIGA
Esports Barça 16/01/2012

El Barça consolida el liderat de l'OK lliga derrotant el Reus (3-1)

Bon partit d'hoquei al Palau amb el líder consolidant el seu domini després de guanyar un partit que a manca de 10 minuts perdia per 0-1

Marc Gual, celebrant un gol del Barça

BarcelonaEl Barça s'escapa al capdavant de la classificació de l'OK Lliga després de vèncer el Tecnol Reus per 3-1 en un partit que no es va decidir fins al darrer quart d'hora, ja que fins llavors el marcador s'havia mantingut a zero . Adroher va avançar el Reus però primer Borregán i després Torra, que va marcar dos gols, van sentenciar el partit per als locals. El Barça suma ara 31 punts i ja li treu set al Coinasa Liceu.

La primera meitat va començar amb un Tecnol Reus avisant que no havia viatjat a Barcelona de passeig, i Marín va enviar una bola a la creueta de fort xut al segon minut. Però el Reus només creava perill a la contra, mentre que el Barça, a base de llargues possessions s'anava apoderant del joc, especialment de la mà de Borregán i Torra, els més incisius ja des de l'inici. A poc a poc el partit es va anar animant en ambdues porteria, però tant Trabal com Egurrola van mantenir la porteria a zero fins quan semblava que tota l'avantatge era per als atacants.

En la segona meitat els dos equips es van acomodar millor, però la igualtat no es va traduir en gols. Tant Marín com Pablo Álvarez van disposar de faltes directes per acumulació, però el primer es va topar amb Egurrola i el segon amb el ferro. La tensió anava en augment, i en una jugada embolicada Adroher va aconseguir caçar un rebot i avançar als seus.

Poc li va durar l'alegria als reusencs, doncs Borregán va empatar cinc minuts més tard en una contra amb superioritat numèrica que va conduir Gual. L'empat va donar ales al FC Barcelona, que al minut es va trobar amb una falta directa que aquesta vegada Torra es va encarregar d'anotar. Tot i el resultat advers, el Reus va tirar d'èpica, i Marín va arribar a enviar una bola al travesser, però el Gol de Torra a manca de dos minuts per al final va sentenciar.

FC Barcelona: Egurrola, Reinaldo, Torra, Borregán i Panadero -cinc inicial- Ordeig, Gual, Álvarez

Tecnol Reus Deportiu: Trabal, Marín, Casanovas, Caldú i Adroher -cinc inicial- Páez, Ferrer

Gols: 0-1 Adroher (39 '), 1-1 Borregán (44'), 2-1 Torra (45 '), 3-1 Torra (48')

Àrbitres: Melero Lopez, Jose Juan i Garmendia Cano, Ignacio