HOQUEI - COPA DEL REI
Esports Barça 24/02/2011

El Barça supera el Vilanova i és el primer semifinalista de la Copa (6-1)

Els gols de Panadero, Borregan (2), Reinaldo i Torra decideixen un matx més igualat del que realment assenyala el marcador final

David Jover
2 min
Un moment del partit de quarts de final de la Copa entre el Barça Sorli Discau i el Vilanova. / LAIA SOLANELLAS

BarcelonaEl Barça Sorli Discau ha fet bons els pronòstics i ha vençut per 6-1 el Club Patí Vilanova en el partit inaugural de la Copa del Rei d’hoquei que es disputa a Blanes.

Els de Ferran Pujalte han jugat un partit molt seriós i tot que han patit durant els darrers minuts de la primera part, han controlat en tot moment el partit i això els ha fet mereixedors del triomf i de poder accedir a les semifinals.

El primer gol del matx ha estat obra de Sergi Panadero al 5’ després de recollir la pilota a la frontal. Més tard, ja al 15’ Beto Borregán ha ampliat l’avantatge amb el 2-0 en el que han estat els pitjors minuts del Vilanova, que ha estat imprecís i poc profund en el joc en els primers instants. Tot i així, després del segon gol blaugrana els del Garraf han jugat el seu millor hoquei gràcies a Rocasalbas i Galán i han estat a punt de reduir distàncies abans del descans.

A la represa, tal i com s’esperava, el Vilanova ha arriscat i ha estat més incisiu però ho ha pagat car. Borregán, en una jugada individual ha sentenciat els de Josep Lluís Delriu, que poc han pogut fer per frenar el potencial ofensiu del Barça, que ha anotat el 4-0 mitjançant un contraatac de Reinaldo Garcia. A falta de deu minuts Ferrer, amb un tir llunyà i creuat ha reduït distàncies amb el 4-1 i segons després, en una falta directa, Carlos López ha anotat el cinquè.

En els darrers deu minuts el Barça Sorli Discau ha mantingut la possessió de la pilota i ho ha aprofitat per tancar el partit amb un gol de Marc Torra, el 6-1. El marcador final, però, no fa justícia al que s’ha vist al nou parquet de la nova ciutat esportiva de Blanes ja que el Vilanova ha fet un gran partit.

Fitxa tècnica

6-FCB Sorli Discau: Egurrola, J.M Ordeig, Panadero, Reinaldo Garcia i Borregan -cinc inicial- Marc Torra, D. Páez, Adroher, Carlos López.

1-Club Patí Vilanova: Lluís Gil, Creus, Rocasalbas, Ferrer, Bartrés -cinc inicial- Galán, Francesc Gil, Roca.

Gols: 1-0 Panadero (5’), 2-0 Borregán (15’), 3-0 Borregán (31’), 4-0 Reinaldo García (35’), 4-1 Ferrer (39’), 5-1 Carlos López (40’), 6-1 Marc Torra (44’).

Àrbitres. Prades i Valverde

Pavelló: Nova ciutat esportiva de Blanes. 1.000 persones.

stats