Barça
Esports Barça 03/04/2012

Bartomeu: "Arribar a semifinals era l'objectiu de principi de temporada"

El vicepresident esportiu del Barça no ha volgut parlar de l'àrbitre i ha augurat una semifinal on "està garantida la rivalitat", sigui quin sigui el contrari

M. Molina
1 min
Rosell, Cuenca, Bartomeu i Zubizarreta.

BarcelonaJosep Maria Bartomeu s'ha mostrat molt satisfet per la classificació del Barça per les semifinals de la Champions. El vicepresident esportiu del club ha dit que, de fet, aquest era l'objectiu del club a principi de temporada.

"Hem arribat a les semifinals que era l'objectiu de principi de temporada. Vull felicitar els jugadors i els tècnics. Avui ha estat un partit molt físic, molt dur. El Milan no ha vingut a passejar", ha explicat.

El vicepresident blaugrana no s'ha volgut pronunciar sobre l'actuació arbitral, sobretot en el segon penal a favor dels culers. "Nosaltres no parlem de les jugades dubtoses. Els àrbitres tenen accions molt complexes".

Sigui quin sigui el rival a les semifinals (Chelsea o Benfica), Bartomeu ha augurat una bona eliminatòria pels espectadors. "Sigui quin sigui el rival, la semifinal serà una garantia de rivalitat i un gran partit".

stats