Barça
Esports Barça 23/03/2011

Bilardo opina que "Messi és l'únic indispensable" a la selecció argentina

L'exseleccionador d'Argentina assegura que el davanter blaugrana és "indispensable perquè està un esglaó més amunt que tots els jugadors del món"

Efe
1 min
Leo Messi durant un acte promocional a Milà.

Buenos AiresEl davanter blaugrana Lionel Messi és "l'únic futbolista indispensable" a la selecció argentina, segons ha indicat l'exseleccionador de l'albiceleste Carlos Bilardo.

L'actual director esportiu dels combinats argentins ha fet aquesta afirmació en referir-se al davanter Carlos Tévez, del Manchester City, que no ha estat convocat pel seleccionador Sergio Batista per als partits contra els Estats Units i Costa Rica que es disputaran dissabte i dimarts, respectivament.

"Messi és indispensable perquè està un esglaó més amunt que tots els jugadors del món", ha comentat Bilardo a l'agència estatal argentina de notícies Télam a Nova Jersey, on el combinat sud-americà està concentrat per enfrontar-se a la selecció nord-americana.

Ha afegit que el punta de Rosario "ja va fer els mèrits suficients" per situar-se entre "els grans jugadors de la història", encara que ha evitat comparar-lo amb altres figures del futbol mundial, com Diego Maradona.

"Messi provoca mobilitzacions a tots costats. Al Japó, Qatar o on vagi, com ho feia Maradona en la seva època", ha afegit.

Bilardo ha comentat que en el futur Messi hauria de ser el capità de la selecció argentina "perquè té una gran personalitat i tots (els seus companys) l'estimen" i ha assenyalat que "seria bonic que fos capità, perquè els capitans aixequen la copa després de l'obtenció d'un títol i perquè té ascendència sobre tots, i fins i tot les rivals l'estimen", ha assegurat.

stats