BARÇA
Esports Barça 22/02/2012

Sandro Rosell es va trobar amb Bill Gates a Madrid

El president del Barça Sandro Rosell i Bill Gates van mantenir una trobada privada aquest dimarts a Madrid, just abans d'un sopar que Bill Gates va oferir a diferents membres de la societat civil

Ara
1 min
Sandro Rosell i Bill Gates

BarcelonaRosell, que també va participar en el sopar ofert per Gates aquest dimarts a Madrid, va poder estrènyer lligams amb Gates i comentar els avenços en l'eradicació de la pòlio al món, lluita en què el Club està especialment involucrat, fruit de l'acord signat entre la Bill & Melinda Gates Foundation i la Fundació del FC Barcelona el juliol del 2011.

Segons ha informat el Barça, Rosell i Gates van compartir bones notícies relacionades amb aquesta lluita, doncs "el 13 de gener passat es va complir un any de la detecció de l'últim cas de pòlio a l'Índia. Dotze mesos sense aquesta malaltia, que, tot i que no suposen l'eradicació, són un molt bon símptoma de cara a aconseguir-ho en aquest país".

Sota l'eslògan 'More than a Goal. End Polio', el FC Barcelona ha posat al servei de la Bill & Melinda Gates Foundation el seu poder mediàtic i el seu reconeixement mundial per facilitar el desplegament dels programes i les notícies realiconades amb aquesta malaltia. De fet, el 24 d'octubre passat, Dia Mundial de la Pòlio, les dues fundacions van produir un vídeo de sensibilització sobre la malaltia en què van participar, a més de Rosell i Gates, el tècnic del primer equip, Pep Guardiola.

stats