BARÇA
Esports Barça 26/06/2011

Bojan: "Encara no puc dir que sóc jugador de la Roma"

Bojan ha patit en l'Europeu en tenir un paper secundari. "Volia més protagonisme però no me l'han donat. L'important és que al final hem estat campions"

Redacció
1 min
El somni trencat de Bojan

Barcelona"He guanyat l'Europeu Sub-21, estic molt content i vull celebrar-lo amb els meus companys abans d'arribar a Barcelona. Encara no puc dir que el fitxatge està fet ni que sóc jugador de la Roma", ha assegurat el blaugrana Bojan.

Bojan ha patit en l'Europeu en tenir un paper secundari. "No ho he passat bé però estava preparat per quan el seleccionador m'ha necessitat. Volia més protagonisme però no me l'han donat. L'important és que al final hem estat campions".

"Estem tots molt contents i emocionats després de complir els dos objectius. Estarem en els Jocs Olímpics i som campions. Ara toca gaudir-ne", ha afegit.

Sobre la final, el davanter ha destacat les dificultats que han trobat d'inici davant Suïssa. "Abans del primer gol vam veure que seria complicat però després de marcar tot va quedar encaminat i ja no vam veure perillar el títol".

Per al futur, Bojan pensa que la clau de l'èxit és "mantenir la humilitat per seguir guanyant títols".

stats