Barça
Esports Barça 08/12/2010

Bojan ja ha sortit aquest matí de l'hospital, però haurà de fer dos dies de repòs sense entrenar

Totes les proves que li van fer entre ahir a la nit i aquest matí han sortit negatives, és a dir, que no té seqüeles de la violenta topada amb Bochetti (Rubin)

Albert Solé
1 min
Luis García amb Bojan a la Copa Catalunya

BarcelonaNo ha sigut un ensurt. Bojan Krkic ha hagut de passar aquesta nit en observació a l'hospital, però aquest matí a primera hora ja ha rebut l'alta i ja és a casa. El davanter de Linyola va rebre un fort cop al cap per una violenta topada amb el defensa del Rubin Kazan Bochetti, que el va deixar commocionat sobre la gespa durant uns instants, i amb sang a la boca. El aquests casos la precaució és màxima, i de seguida es van endur al jugador a l'hospital per fer-li totes les proves necessàries i evitar qualsevol ensurt. Totes les proves han sortit negatives, i per això aquest matí Bojan ja ha pogut tornar a casa. Els metges simplement li han recomanat repòs durant un parell de dies, per això només es perdrà l'entrenament d'aquest matí, ja que demà l'equip té festa. Dijous tornarà a l'activitat amb els companys amb normalitat i no hauria de tenir problemes per entrar a la convocatòria del partit contra la Reial Societat (diumenge, 21 h).

D'altra banda, aquest matí a la ciutat esportiva li han fet proves a l'altre jugador que va haver de deixar el partit d'ahir abans d'hora, Jeffren Suárez. El davanter canari va notar una estrebada muscular i els resultats han dit que Jeffren té una elongació a l'adductor de la cuixa esquerra i que és baixa pel partit de diumenge al Camp Nou. En principi hauria de poder tornar als entrenaments la setmana següent sense problemes.

stats