Barça
Esports Barça 29/08/2012

La cessió de Bojan al Milan no afecta l'acord entre el Roma i el Barça, que segueix obligat a recomprar-lo

Els dos clubs mantenen tots els drets i obligacions pactats el 2011: si el Roma no vol seguir comptant amb el davanter al final d'aquesta temporada, el Barça haurà de pagar 13 milions d'euros per recuperar Bojan

Ara
1 min
Bojan Krkic, als carrers de Milà

BarcelonaEl Barça ha informat aquest dimecres que la cessió de Bojan Krkic al Milan no afecta les condicions pactades en el traspàs del jugador al Roma i es confirma que es mantenen tots els drets i obligacions pactats en l'acord de l'estiu del 2011. De fet, la sortida del de Linyola del Barça no va ser ben bé una venda, sinó un contracte de compravenda.

Bojan va signar per a quatre temporades amb el club romà, que va pagar per ell una quantitat de 12 milions d'euros i li va oferir un salari d'1,6 milions d'euros nets per temporada i diverses variables a partir del segon any. Les condicions del traspàs inclouen que el Barça hauria de pagar 13 milions per ell si el Roma decideix al final d'aquesta temporada que no vol seguir comptant amb els serveis del futbolista. El pagament d'aquesta quantitat, que suposa un milió més del que es va rebre per Bojan, s'haurà de fer efectiu en dues parts: una el 31 de gener del 2014 i la segona el 31 de maig del mateix any.

Si, finalment, el Roma decideix que sí que vol conservar Bojan, haurà de pagar 28 milions d'euros al Barça i confirmar que es queda amb el jugador abans del 20 de juny del 2013. El pagament, en aquest cas, es faria en tres torns entre el juliol del 2013 i el 2014. Si es confirmés aquesta opció, la marxa de Bojan sí que podria considerar-se una venda i arribaria a una quantitat total de 40 milions d'euros.

stats