Barça
Esports Barça 12/09/2011

Van Bommel: "No tinc cap problema amb Iniesta"

El migcampista holandès del Milan ha assegurat que intentaren puntuar al Camp Nou, i ha acabat molest després que li preguntessin insistentment per la seva relació amb Iniesta

Marcel Sanromà
1 min
Mark Van Bommel, durant la roda de premsa prèvia al Barça - Milan

BarcelonaMark Van Bommel, jugador del Barça la temporada 2005/06, pensa que el partit d'aquest dimarts serà "un bon partit", i ha desitjat que la gent "el gaudeixi". A més, creu que: "Serà un bon partit per a nosaltres", i que: "Començarà 0-0, i intentarem fer el 0-1 i marxar cap a casa".

L'holandès ha dit que aquest Barça no es pot comparar amb el que de Rijkaard, però sí ha reconegut que hi ha "similituds", especialment perquè "els espanyols són pràcticament els mateixos que jugaven llavors".

Precisament, sobre un d'ells, Iniesta, han girat bona part de les preguntes que li han fet. Els periodistes li han preguntat a Van Bommel per la seva relació amb el manxec després de les dures entrades que li va fer a la final del Mundial de 2010, i el migcampista ha contestat que no té "cap problema amb Iniesta". "He jugat amb ell, però tots volem guanyar, és normal, és futbol", ha conclòs.

Tot i això, les preguntes han continuat girant sobre el tema, i ha acabat molest: "Estem parlant d'un Barça - Milan, la final del Mundial va ser fa més d'un any. Hi ha jugadors amb qui em vaig enfrontar fa 15 anys, i no en parlo".

Van Bommel, que ha confessat que ha oblidat pràcticament tot el castellà que va aprendre a Barcelona, també s'ha referit a Leo Messi, de qui ha dit que, quan ell era al Barça, "ja es veia que seria un gran jugador, tot i que era molt jove".

stats