COPA AMÈRICA
Esports Barça 03/07/2011

Sandro Rosell arriba al partit de la selecció brasilera amb l'expedició de la "canarinha"

Sandro Rosell ha arribat a l'estadi de La Plata, on el Brasil debuta a la Copa Amèrica, amb l'expedició brasilera. Abans, s'ha reunit amb el president de la federació xilena.

Redacció
2 min
El president del Barça Sandro Rosell amb el seleccionador brasiler Mano Menezes

BarcelonaLa premsa brasilera ho ha aprofitat per parlar de la possibilitat de veure el Barça negociant per Neymar, fet que fonts properes al Barça neguen. Rosell és a l'Argentina per veure la Copa Amèrica i ha aprofitat per ser al costat dels brasilers. Durant molts anys, el president del Barça va treballar amb la CBF, com l'any 2002, quan el Brasil va guanyar el Mundial. El president del Barça és molt amic del president de la CBF Ricardo Teixeira, qui ha invitat personalment a Rosell, motiu pel qual ha arribat a l'estadi amb els dirigents de la federació, tot i que no anava dins de l'autocar de la selecció, com s'havia informat en un primer moment. Rosell ha confirmat a l'enviat especial de Rac 1 a la Copa que està invitat per la CBF i anava a un cotxe que acompanyava aquest autocar, motiu pel qual han entrat a la vegada al camp.

Rosell ha arribat a l'estadi dins de l'autocar de la selecció i ha entrat a les instal·lacions parlant amb el seleccionador Mano Menezes, just davant de Neymar, jugador que persegueix el Madrid. Neymar ha declarat en les darreres hores que no vol marxar del Santos.

Alexis, de blaugrana?

La presència de Rosell a l'Argentina també s'ha relacionat amb el possible fitxatge d'Alexis Sánchez, el xilè que debutarà demà a la Copa. El president de la federació xilena ha declarat aquests dies que ha parlat amb Rosell i aquest estaria "encantat" de veure Alexis de blaugrana. De fet, Rosell, Sergio Juade i el president de la federació brasilera Ricardo Teixeira han esmorzat aquest diumenge plegats.

Segons ha declarat Juade a diaris xilens, "Rosell està molt feliç perquè el tocopillano (en referència al pobre natal d'Alexis) vol fitxar pel Barça". Juade ha confirmat que Rosell no veurà en directe cap partit dels xilens.

stats