Futbol
Esports Barça 11/11/2016

El Brasil consolida el seu lideratge i deixa molt tocada l’Argentina de Messi

La victòria de la ‘canarinha’ per 3-0 la destaca com a primera de grup, amb 24 punts, i allunya l’'albiceleste’, sisena amb 16 punts, del Mundial de Rússia

Messi, després de la derrota en el Brasil-Argentina

BarcelonaLa selecció del Brasil ha golejat aquesta matinada per 3-0 l’Argentina i consolida el seu lideratge en les eliminatòries sudamericanes per al Mundial de Rússia, amb 24 punts de 33 possibles. En canvi, l’'albiceleste’ segueix en sisena posició, amb 16 punts.

El primer gol ha arribat a través de Philippe Coutinho, que al minut 24 s’ha inventat un potent xut després d’una bona acció per la banda esquerra. Poc abans del descans, ha sigut Neymar qui ha ampliat l’avantatge, després d’una assistència de Gabriel Jesús.

Messi havia tingut una ocasió, però ha aturat el porter Álison. Tot i les correccions de l’entrenador, Edgardo Bauza, que ha fet entrar Enzo Pérez per jugar més a prop del Kun Agüero, el partit ha seguit tenint domini brasiler. I al minut 58, Paulinho ha tancat la victòria.

“Hem de canviar molt si volem derrotar Colòmbia. I s'ha de canviar des del cap, perquè quan no estàs bé mentalment, les cames no responen. Hem de canviar aquesta situació de merda”, ha dit Messi, al final del matx, que fins i tot ha dit que “hauria pogut ser pitjor”.