Barça
Esports Barça 15/05/2012

Busquets: "L'Athletic està físicament molt preparat, serà un partit molt difícil"

El migcampista del Barça ha parlat sobre com afronta l'equip la final de Copa del Rei contra l'Athletic i quines sensacions té

Luana Valls
2 min

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Sergio Busquets està impacient per jugar la final de la Copa del Rei. "Dues setmanes són molt de temps", ha afirmat el migcampista del Barça en una roda de premsa abans de la sessió d'entrenament d'aquest dimarts. El blaugrana creu que el més important és “preparar el millor possible la final”.

Sobre l'estat d'ànim de l'Athletic, el seu rival a la final, ha comentat que no creu que el resultat de l'Europa League afecti el seu rendiment. “L'Athletic està físicament molt preparat i els jugadors que conec són molt potents i tenen molts dies per entrenar-se i descansar. Serà un partit molt difícil”, ha assegurat.

En relació a la marxa de Guardiola i la incorporació de Tito Vilanova a la banqueta ha comentat que l'equip segueix treballant "com tot l'any". "Ara ens hem de preparar per a la final i ja sabem que Guardiola no seguirà, però hem de seguir treballant". Busquets té molt clar que el que toca és “jugar la final i guanyar-la”.

Aquest serà l'últim partit del tècnic de Santpedor com a entrenador del Barça, però el de Badia ha garantit que això no és un canvi de cicle, sinó que “s'acaba un període amb el millor entrenador del món”.

Busquets també ha estat preguntat per alguns dels seus companys, sobretot per Puyol i el que suposa la seva baixa de cara al partit final. “Se'l trobarà a faltar pel que transmet a la resta però intentarem suplir-lo el millor possible i mirarem que la seva baixa no es noti gaire”. Sobre Xavi ha assegurat que és un jugador que “sempre sap el que necessita l'equip” i ha destacat el seu alt nivell.

Finalment, el blaugrana ha parlat de la participació de l'equip a 'La Marató' del proper 27 de maig. “Sempre que es pugui ajudar a una causa solidària, nosaltres estem encantats –ha afirmat Busquets–. Animo a tota la gent perquè vingui i gaudeixi”.

stats