Barça
Esports Barça 27/01/2011

Busquets: "No vull agafar encara el relleu a Xavi i Puyol, espero seguir jugant molts anys al seu costat"

El migcampista de Badia assegura que mai va pensar que no renovaria, i espera que Alves continuï, "tot i que jo no sóc ningú per donar consells"

Albert Solé
2 min
Sergio Busquets, feliç després de signar la renovació fins el 2015 al costat del president Sandro Rosell.

BarcelonaPoc després de signar la seva renovació fins al 2015, Sergio Busquets ha atès la premsa per explicar les seves sensacions: "Aquest és un pas més dels molts que he de fer. És un somni continuar la meva carrera aquí i sóc molt jove i tinc moltes ganes d'aprendre". El de Badia ha assegurat que, tot i que ahir Guardiola va dir d'ell que serà el relleu natural de Puyol i Xavi al vestidor, ell confia a seguir jugant molts anys més al seu costat. I quan li han preguntat sobre el fet que tot just fa dos anys de l'últim cop que va renovar fins al 2013, Busquets ho té clar: "Són dues renovacions diferents, ara tinc més experiència, més palmarès i més minuts de joc, llavors acabava de pujar al primer equip". El migcampista també ha afirmat que mai ha patit per la seva renovació, tot i que al final s'ha allargat una mica, i que en cap cas pensava que dos anys i mig després de debutar amb el primer equip seria el jugador que és ara. "Tant de bo arribi a empatar amb Xavi amb els 550 partits, seria un bon senyal, però ara quan penso que ja en porto poc més de 100 ja em semblen molts". I pel que fa a la renovació de Dani Alves, que encara està encallada, Busquets ha dit: "És supernecessari però jo no sóc ningú per donar consells, ell sap el que ha de fer, tant de bo continuï. Si les dues parts volen segur que renovaran, encara que tardin una mica més".

L'altre tema de la roda de premsa ha sigut la hipotètica final de la Copa del Rei entre el Barça i el Madrid, i Sergio Busquets no s'ha sortit del guió marcat per Pep Guardiola ahir: "Encara queda un partit de tornada i no ens podem confiar, tenim el record del partit del Betis, hem de respectar els rivals, tot i que és cert que és un avantatge important. Seria una falta de respecte parlar ja de la final".

stats