FUTBOL
Esports Barça 16/04/2012

Butragueño: "El partit contra el Bayern és més important que el clàssic"

El director de relacions institucionals del Madrid diu que sigui quin sigui el resultat del partit contra el Barça, el seu marge de maniobra serà més gran que el que tenen a la Lliga de Campions

Ara
1 min

BarcelonaEl director de relacions institucionals del Reial Madrid, Emilio Butragueño ha reconegut en la presentació de la cobertura que el canal GolT farà del clàssic entre el Barça i el Reial Madrid del proper dissabte que el partit contra el Bayern és més important que el clàssic.

"Aquest dimarts tenim un partit increïble, ells a Londres tambçe. Però nosaltres hem d'afrontar un partit que representa molt i que és més important. Un resultat dolent a Munic ens complicaria la classificació pera la final de la 'Champions', mentre que en el partit amb el Barça, sigui quin sigui el resultat, tenim més marge de maniobra".

Preguntat pel Barça, Butragueño ha elogiat l'equip de Guardiola: "Tenen pocs defectes. És un equip molt complet, amb un atíssim nivell tècnic de tots els seus jugadors. Juguen a dos tocs i amb una enorme capacitat tècnica. Tenen un concepte de joc molt apreciat per tots. La tasca de Guardiola ha estat fantàstica", ha manifestat.

El director de relacions institucionals del club blanc també s'ha mostrat partidari de la tecnologia en el futbol: "No em sembla bé que el món sencer tingui més eines que el propi jutge, és una cosa que hem de millorar".

stats