Barça
Esports Barça 05/05/2012

El Camp Nou ho té tot a punt per acomiadar Pep Guardiola

La directiva del Barça ha penjat a primera hora de la tarda una gran lona a la façana de tribuna del Camp Nou on es pot llegir #graciesPep. A més, hi ha 40.000 banderes als seients i un micròfon preparat per si el tècnic vol parlar al final

Ara
1 min
La façana del Camp Nou i un mural per als socis

BarcelonaEl Camp Nou fa hores que es prepara per al partit d'aquesta nit contra l'Espanyol, intranscendent esportivament per les dues bandes, però emocionant perquè suposa el final de l'etapa de Pep Guardiola a la banqueta blaugrana.

La directiva ha preparat diferent actes per acomiadar al tècnic, i una ja és visible des de primera hora de la tarda: una gran lona penjada a la façana de tribuna del Camp Nou on es pot llegir: #graciesPep. A la part inferior, hi ha un mural on els socis blaugranes poden deixar un missatge d'agraïment al tècnic. A més, el club ha preparat 40.000 banderes als seients, també amb el lema "gràcies pep".

Quan acabi el partit, el Barça ha previst que Guardiola pugui fer un parlament a l'afició, però no és segur que l'entrenador agafi el micròfon i parli.

stats