Barça
Esports Barça 30/03/2011

El Camp Nou vola pels aires en el darrer còmic d'Enric Rebollo

El còmic 'Al 3er Día', un volum editat per Glénat que ja es troba a la venda, explica com un grapat de zombis s'apoderen de la ciutat de Barcelona

àlex Gozalbo
1 min
Camp Nou ("Al 3er Día").

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El darrer còmic d'Enric Rebollo, l'esperat Al 3er Día, retrata una situació que molts aficionats del Reial Madrid s'hauran imaginat un i mil cops, ja que l'autor fa volar el Camp Nou pels aires. L'escena, que apareix entre les pàgines 25 i 29 d'aquest volum editat per Glénat, ocorre durant un Barça-Madrid.

El còmic Al 3er Día, que ja es troba a la venda, explica com un grapat de zombis s'apoderen de Barcelona. Jesús, un home de mitjana edat, es converteix en l'heroi que mira d'acabar amb aquesta plaga.

Rebollo, nascut a Badalona l'any 1974, és conegut al món del còmic pel seu humor políticament incorrecte i per la violència dels seus gràfics.

“És una història violenta, amb ritme, sense cap altra pretensió que no sigui passar una bona estona llegint i gaudint amb el dibuix. No tenia especial interès a fer una sàtira perquè el fenomen zombi ja és una paròdia en ell mateix”, diu Enric Rebollo, que la setmana passada va ser entrevistat per Julio Soria (Efe).

La trama del còmic Al 3er Día se situa a Barcelona. “Catalunya, terra d'oportunitats! On podria començar una invasió zombi si no fos en aquesta ciutat tan cosmopolita?”, assegura Rebollo.

stats