Futbol
Esports Barça 11/05/2012

La campanya 'Gol a Franco' supera les 7.000 adhesions

La iniciativa del diari 'Gol' pretén que el Barça retiri les dues medalles d'or que va atorgar al dictador

Ara
1 min

BarcelonaLa campanya 'Gol a Franco', que pretén que el Barça retiri les dues medalles d'or que va atorgar al dictador, continua sumant suports i ja en comptabilitza més de 7.000.

Aquesta setmana la iniciativa ha rebut adhesions des del món de la política. Els líders dels principals partits catalans han manifestat públicament el seu suport a la campanya popular que fa uns mesos va engegar el diari 'Gol'. Han explicitat el seu suport el secretari general de Convergència Democràtica de Catalunya, Oriol Pujol; el primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya, Pere Navarro; el secretari general d'Iniciativa per Catalunya-Verds, Joan Herrera; el president d'Esquerra Republicana de Catalunya, Oriol Junqueras, i el secretari general de Solidaritat Catalana per la Independència, Uriel Bertran.

Segons Xavi Mir, director de 'Gol', "s'ha de posar fi a aquesta injustícia històrica i per això celebrem que la classe política catalana demostri la seva sensibilitat amb la memòria històrica del nostre país". "És prou significatiu que de moment els únics que s'han manifestat obertament contraris a la campanya han estat els membres de la Fundación Francisco Franco", explica.

stats