BARÇA
Esports Barça 08/07/2011

Cardoner: "La grada jove és un projecte dirigit 100% al soci del Barça"

El vicepresident de l'àrea social del Barça ha fet balanç de la temporada pel que fa a les mesures socials i ha anunciat que la grada jove serà només per als socis

Nuria García
2 min
Sense fum Els seguidors del Barça que omplen el Camp Nou pot ser que vegin com se'ls prohibeix fumar a la graderia.

BarcelonaJordi Cardoner, vicepresident de l'àrea social del Barça, ha fet una roda de premsa de balanç de la temporada. Hi ha avançat un canvi sobre la grada jove respecte al que es va anunciar quan va ser presentada: anirà dirigida només als socis del Barça.

"Amb la grada d'animació no hi ha precipitació. Hi ha la voluntat absoluta que el projecte sigui un èxit i el termini per dur-lo a terme no és important. És un projecte que estarà dirigit 100% al soci del Barça", ha comunicat Cardoner, que ha explicat que la grada jove "és una forma d'engrescar la gent jove, de fer-los partícips de la voluntat que té el soci, que és voler accedir a l'espectacle".

Tot i que encara no hi ha terminis per a la posada en marxa d'aquest projecte, Cardoner ha anunciat que "la grada jove segueix avançant, sempre sota els paràmetres de seguretat". Pel que fa a aquest aspecte, el vicepresident de l'àrea social ha explicat que "totes les persones que formaran part de la grada d'animació estaran en un registre i els Mossos filtraran i portaran el control de tota la gent que en formarà part".

Pel que fa als abonats que estan ubicats on anirà la grada jove i que hauran de canviar la seva ubicació a l'estadi, Cardoner ha comentat que els abonats hauran de fer-se càrrec de la diferència de preu entre el que paguen ara i el que pagaran per la seva nova ubicació. Tot i això, el vicepresident blaugrana ha anunciat que el club "farà un esforç per evitar que l'impacte econòmic sigui gran".

Sobre el repartiment de les entrades, Cardoner ha anunciat que "per la final de Wembley es van distribuir un 25% d'entrades entre els compromisos del club". "Els compromisos de l'entitat es redueixen per afavorir el col·lectiu social", ha conclòs.

Respecte al nombre de socis, Cardoner ha afirmat que el club registra "15.000 baixes anuals". "No ens importa la quantitat, ens interessa la qualitat dels socis", ha dit Cardoner, que ha explicat que el 34% dels socis són dones i que els segments de socis alevins i infantils segueixen creixent, fet en què treballa el club.

Cardoner també ha parlat de la llista d'espera per ser abonat del Camp Nou. "Ara hi ha 7.655 persones. A final d'any esperem poder introduir nous abonaments i que aquesta llista d'espera es redueixi", ha comentat. A més, també ha dit que s'està normalitzant la situació del mercat paral·lel i que, per tant, s'està evitant l'especulació.

Per últim, Cardoner ha dit que la junta directiva vol que "l'assemblea sigui participativa des del seu inici" i que, per aconseguir-ho, es faran "reunions amb els socis compromissaris".

stats