Barça
Esports Barça 31/07/2012

Carles Puyol: "Intentaré continuar si el Barça em vol però sense arrossegar-me"

El capità ha assegurat que "sempre" s'ha sentit "molt valorat tant per la secretaria tècnica com pels companys" i que per això "la renovació no serà un problema"

M. Molina
1 min
Carles Puyol s'exercita al marge del grup sota l'atenta mirada del recuperador Juanjo Brau

BarcelonaEl capità del Barça, Carles Puyol, que aquest dilluns va rebre l'alta mèdica, ha comparegut davant els mitjans de comunicació i ha assegurat que el seu desig és continuar jugant al club blaugrana tant de temps com sigui possible però sense "arrossegar-se".

"Sempre m'he sentit molt valorat tant per la secretariat tècnica com pels companys. La renovació no serà un problema. Intentaré continuar si el Barça em vol però sense arrossegar-me".

El capità, que ja fa uns dies que s'entrena sota les odrdres de Tito Vilanova –nou entrenador en substitució de Guardiola– ha valorat el tècnic: "És molt vàlid i confiem molt en ell. Tots anem en la mateixa direcció i tots som importants".

Un altre tema que hi ha sobre la taula és la Supercopa Catalana, que s'havia de disputar aquest dimarts però que finalment s'ha suspès després que el Barça digués a la Federació Catalana que disputaria l'enfrontament contra l'Espanyol amb el filial. "El club no s'ha negat a jugar, han d'entendre que els internacionals acaben d'arribar i que no estan preparats".

I d'una Supercopa, a una altra, la Supercpa Espanyola, on els blaugranes es veuran les cares amb el Reial Madrid. "És el primer títol de la temporada i sempre és important. El que guanyi pot sortir una mica més reforçat però el resultat no serà bàsic per a la Lliga o la Copa del Rei", comenta Puyol, que "òbviament" vol guanyar el títol.

Encara en aquest aspecte, el capità ha assegurat que no el "preocupen" els artibitratges designats per als partits d'anada i tornada. "No hem de parlar-ne, ells que facin la seva feina i que al final no siguin protagonistes. I nosaltres fem la nostra feina i ja està".

stats