Barça
Esports Barça 23/05/2012

Carles Vilarrubí respon Aguirre: "El Barça juga els seus partits sobre la gespa, no als despatxos, ni a la premsa"

El vicepresident de l'àrea institucional del Barça assegura que les declaracions d'Esperanza Aguirre "tenen un caire polític" molt clar i demana "calma als aficionats"

Ara
1 min
Carles Vilarrubí.

BarcelonaEl vicepresident de l'àrea institucional del Barça, Carles Vilarrubí, ha tret importància aquest dimecres al matí a les declaracions d'Esperanza Aguirre sobre suspendre la final si es xiula l'himne espanyol a la final de la Copa del Rei. "Les agressions són una cortina de fum davant una situació política concreta", ha apuntat. I, prudent i demanant "calma" als aficionats, ha afegit: "El Barça juga els seus partits sobre la gespa. No als despatxos, ni a les sales de premsa, ni als pàrquings, ni als mitjans de comunicació".

"Són declaracions de caire polític. Però ni ella ni el Tribunal Superior de Justícia de Madrid no aconseguiran que desaparegui el sentit comú. De fet, fins i tot ha tingut resposta des del seu propi partit", ha afegit Vilarrubí al programa 'El món a Rac1'.

Sobre la manifestació d'ultradreta que s'ha convocat el mateix dia de la final, Vilarrubí considera que "és una irresponsabilitat" permetre-la perquè la convoca una organització "extraparlamentària".

A més, el vicepresident blaugrana ha comentat la renovació de Mourinho fins el 2016: "És una excel·lent notícia per al barcelonisme. Mourinho ha tensionat i motivat el nostre equip i la nostra afició. Nosaltres, que estem en un cicle guanyador, hem de mantenir la tensió i la motivació i aquestes decisions ajuden".

stats