BARÇA
Esports Barça 03/01/2011

Puyol: "Guardiola continuarà. El vestidor és el que vol i com aquí no estarà enlloc"

El capità del Barça està convençut de la renovació del tècnic del primer equip blaugrana i afirma que, si depèn del vestidor, l'entrenador seguirà sens dubte

Redacció
1 min
Pedro i Puyol, al plató de l'ADN Barça. FCBARCELONA.CAT

BarcelonaCarles Puyol i Pedro Rodríguez han estat aquest vespre al programa ADN Barça de Barça TV. El capità ha parlat sobre la renovació del tècnic, Pep Guardiola, i s'ha mostrat convençut que renovarà. "Guardiola continuarà. El vestidor és el que vol i com aquí no estarà enlloc. Si depèn de nosaltres, seguirà". Pedro és de la mateixa opinió: "Espero que estigui aquí molts anys. És un entrenador molt bo que ha aconseguit molts èxits i si segueix tindrem molt bones temporades amb ell".

Puyol ha explicat que està millor de la lesió que es va fer en el partit amistós entre Catalunya i Hondures, però encara és d'hora per saber si arribarà o no per al partit de dimecres contra l'Athletic. "Estic millor. Hem d'esperar que vagin passant les hores. Avui m'he trobat molt bé. Cada dia estic millor i demà farem més proves. Aleshores valorarem el risc que hi ha i les possibilitats que tinc de jugar".

Per la seva banda, Pedro, que ja suma vuit gols en els últims vuit partits de Lliga, és optimista de cara a la tornada de l'eliminatòria. "Últimament hem aconseguit bons resultats. Serà un partit difícil, molt físic, però espero passar a la següent ronda", ha dit el jugador canari, que tornarà a San Mamés, on va fer el seu primer gol amb la samarreta del Barça. "Jugar a Bilbao per a mi sempre és especial. Era el primer gol i el recordo molt bé. Va ser bonic i un moment que no oblidaré mai", ha afirmat Pedro.

stats